Sånger vid havet

Konsert med Camilla Wiksten-Rönnbacka, Stella Jonasson, Dan Rönnbacka och Janne Mansikka.

Uf Kamraterna har glädjen att vara värd för en skärgårdsinspirerad konsert på Träskberga söndagen 1.10 kl. 16-18.30.

Adress: Träskberga, Nevasvägen 340, 01150 Söderkulla.

Stella Jonasson och Camilla Wiksten-Rönnbacka turas om som solister under konserten och bägge sjunger också stämmor. Deras respektive sånger vävs in i varandra och bildar en helhet. Dan Rönnbacka spelar bas och Jan-Erik Mansikka sitter bakom pianot.

Kvartetten framför både roliga och allvarsamma sånger och bjuder även till allsång.

Biljetter 15€/person kontant*) vid dörren. Fri placering eller med platsbokning. Kaffe med tilltugg säljes under pausen.

Information samt platsbokningar till de främre raderna per epost till ufkamraterna @ gmail.com eller per textmeddelande eller tel. (kvällar) 050 331 8382. Välkommen!

Arr. Uf Kamraterna rf. 

*) Närmaste bankautomat finns vid K-butiken i Söderkulla.

 

Medverkande Stella Jonasson, Dan Rönnbacka, Camilla Wiksten-Rönnbacka och Janne Mansikka:

"Janne Mansikka är en stöttepelare inom den finlandssvenska viskulturen. Mansikka är en inspirerande, kunnig och lyhörd ackompanjatör av visor. Han har förmågan att hitta ett musikaliskt uttryck som lyfter visan in i lyssnarens hjärta."

Sällskapet Visans Vänner, Barbara Helsingius-prisets jury 2016.

Camilla Wiksten-Rönnbacka är utbildad sångpedagog, kantor och sångerska - och dessutom körledare för Borgås mesta rockkör Cawiar, som 2016 firade sitt 10-årsjubileum med två fullsatta konserter på Grand. Om du vill ta sånglektioner kan du kontakta Camilla. Hon är ett tryggt val med två olika utbildningar till sångpedagog. Ofta coachar hon även olika grupper i arbetslivet i röstvård - t.ex. lärare eller församlingsanställda.
 
Stella Jonasson firar runda 90 år i år. Detta på grund av att hon snart fyller 50 år, och dessutom har hon uppträtt i över 40 år. Och 50 plus 40 är 90, eller hur? Stella är närmast känd för sitt band Stella & Streamline, som för några år sedan låg på Yle Vegas Vegalistan i 25 veckor med sin hittills största hit "Mitt hav". Dessutom var hon ordförande för Visans vänner i Östnyland i 5 år, och har därmed bl.a. hållit i trådarna för Liljendals egen visfestival Liljevisan, som detta år går av stapeln i Liljendalpaviljongen söndag 24.7 kl. 18.

Dan Rönnbacka är en amatörmusiker med förflutet i rockband som Remu&Hurriganes och Crossfyre som han spelat in skivor samt turnerat med. För närvarande aktiv i sångare och basist i rockkören Cawiar,  The Capo Duo samt Camilla & Friends.
 

Länkar:


Artikeln i Östnyland 


Den föregående turnéen 2016:


Hitta på Facebook!

www.ufkamraterna.fi, uppdateringar: ian @ nordman.info, tfn. 0503318382